Programació 

La UPV celebra el seu 50è aniversari amb 12 mesos d'activitats obertes a tota la societat.

upv.es

Actes destacats

Acte de presentació del 50 aniversari de la UPV
12 de juny del 2018, al Paranimf del campus de Vera

L'acte va reunir els més de cent homes i dones que van posar en marxa la UPV en els seus inicis, tant personal docent com de l'administració i els serveis. A més, es van recordar els deu rectors que van dirigir la institució en algun moment de la seua història i, finalment, es va lliurar la Medalla de la Universitat Politècnica de València, el màxim guardó que atorga la institució, a les ciutats de València, Alcoi i Gandia.

Acte d'obertura del curs acadèmic 2018-2019 de les universitats espanyoles

El rei Felip VI va presidir l'obertura del nou curs acadèmic 2018-2019 de les universitats espanyoles, que va tindre lloc a la Universitat Politècnica de València. En l'acte van intervenir també el president de CRUE Universitats Espanyoles, Roberto Fernández, i el rector de la UPV, Francisco Mora.
Concert
Dijous 4 d'octubre del 2018

Concert a la Marina de València que reuneix el grup d’indie pop La Casa Azul (la banda de Guille Milkyway, guanyador del Goya a la millor cançó original l’any 2010 pel tema “Yo también”), el quartet de post-rock Viva Suecia, la valenciana Ley DJ i Bullet Club.

Acte cultural per al PAS i el PDI
6 de març de 2019

La Universitat Politècnica de València té aproximadament 2.568 professores i professors; 1.071 investigadors i investigadores, i 1.438 professionals de l'administració i els serveis. En total, més de 5.000 persones que estan convidades al gran esdeveniment commemoratiu amb què es tancarà el primer trimestre de l'any.Concerts, xarrades, exposicions, visites guiades, projeccions de cinema, tallers, concursos… Sota aquestes línies, és possible trobar una àmplia varietat de propostes majoritàriament gratuïtes dissenyades per a tots els públics.SETMANA DEL MEDI AMBIENT

Del 17 al 23 de setembre del 2018
Campanya festiva per a millorar la mobilitat sostenible i la salut del nostre planeta. Amb el lema “5 dies per a canviar el món”, s'organitzen tallers, activitats i tot tipus d'iniciatives per a fomentar el sentit de la responsabilitat per la conservació i millora del medi ambient.
Programa


SETMANA DEL MULTILINGÜISME I LA INCLUSIÓ SOCIAL

Del 24 al 30 de setembre del 2018
Els membres de la comunitat universitària podran participar en activitats gratuïtes per a iniciar-se en l’aprenentatge d’idiomes o perfeccionar-los d’una manera dinàmica, flexible i divertida. A més, es duran a terme una jornada d’ocupació i discapacitat, i un taller d’iniciació a la llengua de signes.
Programa


SETMANA DE SERVIPOLI

De l'1 al 7 d'octubre del 2018
Des de fa 10 anys, la UPV ajuda els alumnes a trobar treballs a temps parcial compatibles amb els estudis. Per a commemorar aquesta dècada de foment de l’ocupabilitat, s’organitza una exposició fotogràfica, una jornada de portes obertes i una gran festa a la Casa de l’Alumne el dijous 4.
Programa


SETMANA DE L'ANIMACIÓ

Del 22 al 28 d'octubre del 2018
Inclou el festival Prime the Animation, en el qual es projecten curtmetratges d'estudiants i professionals emergents, que es completen amb exposicions i xarrades. Des dels inicis el 2013, s'han pogut veure projectes d'Espanya, Dinamarca, Xile, el Japó, el Regne Unit, l’Índia, Alemanya, Mèxic, Estònia i el Canadà.
Programa


SETMANA INTERNACIONAL DE L'INTERCANVI

Del 22 al 28 d'octubre del 2018
Cada any, prop de 2.000 alumnes de la Universitat Politècnica de València continuen els seus estudis en una universitat estrangera. Si tu també vols ser un d'ells, acosta't a les xarrades informatives i assabenta’t com pots sol·licitar una beca ERASMUS, PROMOE o SICUE.
Programa


CIÈNCIALAB

Del 24 d'octubre de 2018 a l'11 d'abril de 2019
Estudiants de secundària de la Comunitat Valenciana visiten la Universitat Politècnica de València i es converteixen en enginyeres i enginyers per un dia. Durant unes hores desenvolupen tallers temàtics sobre arqueologia, robòtica, construcció o sistemes multimèdia. L'objectiu: despertar vocacions.
Programa


SETMANA DEL JAZZ

Del 19 al 25 de novembre del 2018
Novembre presenta un programa divers, reflex de la creixent pluralitat estilística del jazz contemporani. Del classicisme al gènere mestís, del llenguatge contemporani a l'experimentació, totes les tendències de l'escena actual tenen cabuda en aquest prestigiós festival.
Programa


SETMANA DEL GÈNERE, LA IGUALTAT I LA DIVERSITAT

Del 19 al 25 de novembre del 2018
Durant la setmana es podrà contemplar l’exposició “Dones empresonades” que analitza les figures d’Ana Bolena, Ana Frank, Camille Claudel, Malala, Virginia Woolf i més. Com a complement, es commemorarà el Dia de la Memòria Trans i es proposaran activitats contra la violència masclista.
Programa


SETMANA DEL TALENT

Del 26 de novembre al 2 de desembre del 2018
La Universitat Politècnica de València organitza aquest programa de captació de talent, en el qual personal directiu de recursos humans de grans empreses avaluen els millors perfils, alumnes dels últims cursos que destaquen per un bon expedient i les competències transversals.
Programa


SETMANA DE L’EMPRENEDORIA

Del 3 al 9 de desembre del 2018
Amb aquest motiu, es lliuraran els premis Idees, que reconeixen els millors projectes emprenedors recolzats per la UPV, i els Challenge, la convocatòria dels quals valora les millors solucions que promoguen un campus universitari més sostenible. A més se situaran estands informatius sobre els serveis que ofereix la institució.
Programa


SETMANA DE LA INNOVACIÓ

Del 4 al 10 de febrer del 2019
Amb aquesta iniciativa es vol donar a conèixer els programes de suport a l’R+D+I, la participació de la UPV en projectes Horizon 2020, els casos d’èxit mampresos en col•laboració amb sector privat, les patents, la creació d’empreses de base tecnològica (EBT) i l’activitat de la Ciutat Politècnica de la Innovació.
Programa


SETMANA DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Del 18 al 24 de febrer del 2019
Es duran a terme activitats per a difondre els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que es poden resumir en tres metes: posar fi a la pobresa extrema, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i donar solucions al canvi climàtic. La setmana es completa amb la tradicional cita del TEDxUPValència.
Programa


SETMANA DE LA CARRERA INVESTIGADORA

Del 4 al 10 de març del 2019
L’inici de la carrera investigadora suposa un repte personal. Per aquesta raó, es presenta aquesta iniciativa, orientada a doctorands i fins a futurs investigadors, en la qual s’organitzaran trobades amb científics, conferències i debats, es plantejarà la situació actual i s’aportaran idees de millora.
Programa


CAP A LA UPV DEL 2030

De l'11 al 24 de març del 2019
Emmarcada en l’estratègia Visió UPV 2030, aquesta setmana inclou la investidura de Jean-Pierre Sauvage com a doctor honoris causa per la Universitat Politècnica de València el 12 de març de 2019. A més, el premi Nobel de Química de 2016 impartirà diverses conferències als tres campus.
Programa


SETMANA POLIMUNDUS

Del 20 al 26 de març del 2019
La UPV participa en la xarxa PoliMundus, que reuneix algunes de les principals universitats del món (Cambridge, La Sapienza, Paris-Saclay, Gant, TU Berlin, Colúmbia Britànica…). Junts organitzen el taller ISAlab, un programa d’excel•lència que porta al campus de Vera acadèmics destacats.
Programa


SETMANA DE LA SEGURETAT I LA SALUT EN EL TREBALL

Del 25 al 31 de març del 2019
Coincidint amb la Fira Laboralia 2019, que se celebra els dies 27 i 28 de març, a la UPV s'organitzen diversos tallers i activitats per a promoure la seguretat, l'autoprotecció i el treball segur i saludable.
Programa


SETMANA MUSICAL

Del 25 de març al 4 d'abril del 2019
La Setmana Musical programa tres espectacles ambiciosos: un concert amb música de Robert Schumann, la fusió de la Simfònica UPV amb Alonso Monreal, i el rock simfònic de Gilbertástico, que realitzarà un recorregut musical i visual per la Gran Guerra.
Programa


SETMANA DEL LLIBRE

Del 8 al 14 d'abril del 2019
Edició especial de la tradicional Setmana de Llibre, que amb motiu del 50 aniversari de la UPV, proposa conferències, recitals, presentacions de llibres, visites guiades a diferents exposicions temàtiques, projeccions de pel·lícules, activitats solidàries, passallibres i concursos.
Programa


SETMANA DE L’OCUPACIÓ

Del 8 al 14 d'abril del 2019
El Fòrum per a l’Ocupació i Emprenedoria de la UPV celebrarà la dinovena edició i tornarà a reunir al campus de Vera un centenar d’empreses i institucions, a la recerca d’estudiants dels darrers cursos i titulats per a oferir-los pràctiques remunerades i, fins i tot, un contracte laboral.
Programa


SETMANA DE L’ESPORT

Del 6 al 12 de maig del 2019
El Trofeu UPV encadena 12 hores de màxima acció esportiva: no sols competicions, sinó també exhibicions i activitats. A més, aquesta setmana se celebrarà el Fòrum Esport i Salut, el Trofeu de Vela UPV i fins a quatre campionats d’Espanya universitaris en diverses modalitats.
Programa


SETMANA DEL POLINIZA DOS

Del 13 al 19 de maig del 2019
Poliniza Dos és el nom del festival d'art urbà de la UPV, convertit en altaveu de les millors propostes de l’art de carrer contemporani. La trobada reuneix artistes nacionals i internacionals, que duen a terme intervencions pictòriques de gran format sobre els murs del campus de Vera.
Programa


SETMANA DE LA FORMACIÓ PERMANENT

Del 13 al 19 de maig del 2019
Per a totes aquelles persones interessades a realitzar un títol propi, la UPV programa conferències, tallers i exhibicions relacionades amb l'enginyeria, l'art i l'arquitectura. És una forma amena de conèixer el catàleg de màsters que es poden cursar a la UPV.
Programa


SETMANA DEL COMPROMÍS SOCIAL

Del 20 al 26 de maig del 2019
La setmana reuneix multitud d’iniciatives al voltant de la responsabilitat social: el mercadet solidari, el Fòrum d’Innovació Social, la Trobada de Cooperació, el Dia Alumni, l’homenatge a les pioneres de la UPV, el concert de les Corals Sènior de la Comunitat Valenciana i d’altres.
Programa


REPENSAT I FET

Diumenge, 16 de juny del 2019
Exposició a la plaça de l'Ajuntament de València que presenta una selecció de productes, prototips i resultats de recerca sorgits del treball dut a terme a la Universitat Politècnica de València. A més, inclou tallers dirigits al públic infantil i juvenil.
Programa


III CONGRÉS INTERNACIONAL AMÈRICA-EUROPA, EUROPA-AMÈRICA

Del 24 al 30 de juny del 2019
L'administració dels recursos d'ús comú (RUC) pot resultar un èxit d’eficiència i rendibilitat o pot donar lloc a deficiències i abandó de la gestió compartida. El congrés aborda aquesta problemàtica a partir de l'exemple del Tribunal de les Aigües de València.
Programa


SETMANA USA

De l’1 al 7 de juliol del 2019
Com altres anys, la UPV s’adhereix a la celebració del 4 de juliol, la festa nacional dels Estats Units, amb un complet programa d’activitats que inclou concerts, projeccions de pel·lícules, trobades amb Alumni Fulbright i degustacions de productes típics.
Programa


SETMANA DE LA CULTURA POLITÈCNICA

Del 10 de juliol al 22 de setembre de 2019
Mòbils intel·ligents, vehicles elèctrics, aliments funcionals, impressores 3D, drons… Nostre dia a dia es troba envoltat d’objectes que són consenqüència de molts anys d’investigació científica i desenvolupament tecnològic.
Programa