Setmana del Jazz

Novembre JazzSetmana del Jazz

Del 20 al 23 de novembre


La UPV celebra enguany la XXV edició del seu Festival Novembre Jazz coincidint amb el 50 aniversari de la Universitat Politècnica de València. Els concerts tindran lloc entre el dimarts 20 i el divendres 23 de novembre, als campus de València, Alcoi i Gandia.Un programa que torna a fixar-se en formacions jazzístiques del panorama valencià, nacional i internacional com a mostra de la pluralitat estilística del jazz contemporani.

25 anys de Jazz a la UPVL'obertura el dimarts 20 a València tindrà com a protagonista el grup valencià Naima, que presentarà el seu últim disc, Bye. Naima, integrat per Enrique Ruiz al piano i teclats, Luis Torregrosa a la bateria i Rafael Ramos Sania al contrabaix, fa més d'una dècada que roda pels escenaris nacionals i internacionals, explorant a través del seu repertori la fusió de diferents fonts jazzístiques, la sensualitat del Mediterrani i les músiques populars contemporànies. A més, es dóna la feliç circumstància que Luis Torregrosa és llicenciat en Belles Arts i Enrique Ruiz és llicenciat en Informàtica, tots dos titulats per la UPV.
NAIMA STOCHELO ROSENBERG & BIEL BALLESTER TRIO VICTOR JIMÉNEZ & FRIENDS VIKTORIJA PILATOVIC ELEKTRIK JAZZ MANTRA VICENTE ESPÍ CUARTETO
Organitzat pel Vicerectorat d’Alumnat, Cultura i Esports de la UPV amb la col·laboració del IVC (Institut Valenciá de Cultura), el Ajuntament d’Alcoi i el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.


campus UPV de excelenciacampus UPV de excelencia
Universitat Politècnica de València © 2018 · Tel. (+34) 96 387 90 00 · informacion@upv.es
EMAS upv