Setmana de la Carrera Investigadora

Apostant pel mèrit i la capacitatLa carrera investigadora: base del futur de la UPV

Del 4 al 10 de març del 2019


Una aposta decidida per la captació de talent, i per la seua incorporació a la plantilla de la UPV impulsarà l'excel·lència de la Universitat i augmentarà la seua contribució al desenvolupament social i econòmic.La carrera investigadora configurarà el planter de la futura plantilla de la UPV.


Durant la setmana, s'impartiran conferències i es desenvoluparan taules de debat, on s’abordaran: la configuració actual de la carrera investigadora; els programes que la UPV i la GV desenvolupen per a la captació de talent a la universitat; la internacionalització i la mobilitat en la carrera investigadora; la perspectiva de gènere en la investigació, i la inserció laboral de doctorandes i doctorands.


INVESTIGACIONSe sol·licita a les persones participants en els diferents esdeveniments que s'inscriguen mitjançant aquest enllaç de inscripció a fi de preveure els aforaments de participants i poder organitzar més eficientment cadascun del actes.

A l'efecte de poder emetre, si s’escau, acreditacions de participació en les diferents sessions, se sol·licitarà la signatura en un comunicat d'assistències del personal investigador que tinga interès a obtenir el certificat. En aquest cas és condició imprescindible per a obtenir l'acreditació la inscripció prèvia en l'esdeveniment.

L’esdeveniment es retransmetrà per streaming i es podrà seguir a través d’aquest enllaç sesions edifici Nexus 6G i enllaç sesions edifici 8E de la CPI.


campus UPV de excelenciacampus UPV de excelencia
Universitat Politècnica de València © 2018 · Tel. (+34) 96 387 90 00 · informacion@upv.es
EMAS upv